Cine este noul viceprimar al Timișoarei? Este sotul unei campioane de gimnastica si fiul unui politician celebru

Postat la: 20.01.2021 - 09:39

Cosmin Tabără este avocat de profesie și a fost ales, după patru luni de negocieri, între PNL și USR-PLUS, în al al doilea post de viceprimar al municipiului Timișoara. El îl va seconda pe Dominic Fritz pe probleme de infrastructură sportivă, poliție locală și patrimoniu. Face parte din PNL.

El este soțul campioanei olimpice de gimnastică Simona Amânar și fiul fostului ministru PDL al agriculturii Valeriu Tabără. Prin alegerea sa de către o majoritate consistentă a Consilului local, tensiunile dintre PNL și USR-PLUS s-au mai diminuat, susțin surse liberale. În tot ce face în domeniul infrastructurii sportive se va consulta cu soția sa, fostă campioană olimpică. Din partea lui, publicul așteaptă fermitate în ceea ce privește construcția unei infrastructuri sportive.

Dacă președintele Consiliului Județean Alin Nica a început demersurile pentru construcția noii arene sportive pe vechiul amplasament al stadionului "Dan Păltinișanu," suporterii echipei Poli Timișoara așteptau cu sufletul la gură desemnarea unui responsabil pentru sport și la municipiu. Din păcate, așa cum a și declarat, nu este adeptul finanțării echipei de fotbal din bani publici.

"Am avut o discuție cu domnul Gheorghe Hagi, el susținea că primăria trebuie să susțină în totalitate un club și ne-am contrazis. Mă voi întâlni din nou cu el și o să îl rog să spună cu ce l-a susținut pe el primăria Ovidiu, el a câștigat campionatul și a mers în cupele europene, nici măcar drumul de acces nu l-a făcut", a declarat Cosmin Tabără-Amânar, avocatul care și-a luat și numele nevestei celebre.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu