Concluzie radicală: Vacile NU sunt cauza „schimbărilor climatice"

Postat la: 29.05.2024 - 19:51

Un nou studiu a demontat narațiunea globalistă care susține că emisiile de la vaci cauzează „schimbările climatice". Studiul arată, de fapt, că vitele pot scădea nivelul de gaz metan din atmosferă.

Organizații străine nealese, precum Forumul Economic Mondial (WEF) și Organizația Națiunilor Unite (ONU), au demonizat industria agricolă în ultimii ani. În același timp, acestea au cerut limitarea sau interzicerea consumului de carne și produse lactate de către public. WEF, ONU și politicienii cu o agendă ecologică susțin că gazele de metan de la bovine, sau „pârțurile de vacă", cauzează „încălzirea globală". Această așa-zisă „știință stabilită" privind presupusele emisii ale vitelor a dus la o supraveghere tot mai mare a fermierilor din întreaga lume.

Guvernele globale au răspuns prin intensificarea reglementărilor pentru industria agricolă, în încercarea de a închide fermele. Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) estimează că 11,1% din emisiile la nivel mondial provin din producția de animale. Anul trecut, FAO a publicat un raport în care îi îndeamnă pe americani să mănânce mai puțină carne. ONU susține că, dacă oamenii „luptă împotriva schimbărilor climatice" mâncând mai puțină carne, va exista o cerere mai mică de vaci.

Dacă vor fi mai puține vaci, vor fi mai puține emisii, potrivit ONU. Cu toate acestea, noi cercetări efectuate de Alltech și Archbold sugerează că aceste afirmații anti-vacă ale globaliștilor sunt o farsă. Potrivit noului studiu, blamarea vacilor pentru emisiile de metan ignoră relația dintre bovine și pământ. Cercetătorii au descoperit că, dacă bovinele care pășunează ar fi îndepărtate de pe pășuni, emisiile ar crește de fapt, nu ar scădea.

Dr. Vaughn Holder, manager de proiect de cercetare pentru nutriția bovinelor la Alltech, și Dr. Betsey Boughton, director de agroecologie la Archbold, au studiat impactul pe care producția de bovine îl are asupra ecosistemului de pe o pășune umedă de la Buck Island Ranch. Ferma se află la aproximativ 150 de mile nord-vest de Miami, Florida. Cercetătorii au descoperit că 19%-30% din emisiile de metan proveneau de la vite. Cu toate acestea, restul metanului provenea de la solurile din zonele umede. Dacă vacile sunt îndepărtate, crește de fapt cantitatea de metan pe care o emit ecosistemele zonelor umede, arată cercetarea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu