Congresman american: Autoritățile americane cheltuiesc zeci de milioane de dolari pentru ceva ce spun că nu există

Postat la: 24.04.2024 - 19:55

Congresmanul american Tim Burchett consideră că autoritățile americane ascund informații despre obiecte zburătoare neidentificate (OZN), în timp ce cheltuiesc zeci de milioane de dolari pentru cercetări în acest domeniu.

„Cred că există o mușamalizare", a spus el într-un interviu pentru Fox News. „Vreau să spun, este o mușamalizare atunci când eliberezi un fișier și este doar pe jumătate întunecat. Și există o mușamalizare când un grup spune că o autoritate federală spune că ceva există, iar apoi o altă autoritate federală spune că nu există. Asta e o mușamalizare."

Potrivit congresmanului, autoritățile americane cheltuiesc „zeci de milioane de dolari pentru ceva ce spun ei că nu există". El a adăugat că „nu este vorba despre omul verde sau farfuriile zburătoare, ci despre zeci de milioane de dolari pe care guvernul nostru federal îi cheltuie".

„Dacă OZN-urile nu există, de ce continuă să cheltuiască zeci de milioane de dolari pentru cercetare? Și de ce nu declasifică documentele?" el a adăugat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu