Contestat intens în țară pentru luxul în care trăiește, Iohannis e lăudat de Ursula von der Leyen: "Este un extraordinar european!"

Postat la: 07.03.2024 - 15:30

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi, în cadrul Congresului PPE de la Bucureşti, că sunt atât de mândri de Klaus Iohannis, pentru conducerea României, pentru sprijinul pe care l-a oferit şi pentru faptul că este un extraordinar european.

Klaus Iohannis a stârnit numeroase controverse în ultimul timp, inclusiv pentru avioanele scumpe folosite în străinătate, vizitele externe dese sau presupusa vilă de protocol care - după cum relatează și zvonește presa - i se pregătește.

"Suntem atât de mândri de Klaus Iohannis, pentru conducerea României, pentru sprijinul pe care l-a oferit şi pentru faptul că este un extraordinar european", a spus preşedintele Comisiei Europene, despre președintele român, relatează News.ro.

"Noi suntem partidul poporului, partidul oamenilor, ne pasă de ceea ce cred oamenii. Prosperitatea, securitatea, democraţia, acestea sunt lucrurile pe care oamenii şi le doresc în aceste momente dificile şi aceatsa vom apăra noi la următoarele alegeri. Pot înţelege îngrijorările pe care mulţi le au vizavi de viitor, şi eu sunt preocupată", a mai spus aceasta.

Ursula von der Leyen a arătat că mesajul pe care îl transmite este unul foarte clar: "În vremuri schimbătoare, Europa vă este alături".

„Mă bucur să o cunosc pe Președintea Ursula Von Der Leyen. Am avut discuții aprofundate pe cele mai importante subiecte europene, cu accent pe alegerile europene. Am convenit că menținerea unității și solidarității noastre pentru viitoarea arhitectură instituțională este cheia", a spus Iohannis.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu