CTP a fost ironizat de Dana Budeanu după finala Australian Open: "Trimiteți SMURDU"

Postat la: 30.01.2023 - 19:45

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu (43 de ani) a avut o reacție neașteptată după finala de la Australian Open 2023, câștigată de Novak Djokovic, referindu-se la declarațiile făcute de jurnalistul Cristian Tudor Popescu cu o zi înainte.

Astfel, deranjat de scandalul provocat de tatăl lui Djokovic, care s-a pozat la Melbourne cu susținători ai lui Putin, CTP a declarat public că nu va urmări finala, în semn de protest.

"O nouă mostră de prostire în față a unei lumi întregi, după cele de acum un an, produsă de Novak Djoković. Este „explicația" campionului sârb pentru cel mai nou gest respingător făcut de tatăl său; cunoscut ca antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin, S. Djoković s-a filmat la Melbourne, așa cum se poate vedea pe net, clar și pentru idioții drept care ne ia fiul lui, împreună cu un hăndrălău care poartă pe piept simbolul sinistru Z și în mâini un steag al Rusiei cu chipul lui Putin imprimat pe el. Ăsta e steagul Serbiei, de care ne spune N. Djoković.

Nu voi scrie nimic despre finala Australian Open de mâine, deoarece nu mă voi uita la meci. Protestez și eu cum pot împotriva minciunilor și măgăriilor marca Djoković", anunțase jurnalistul.

Ei bine, după ce Djokovic și-a trecut în cont al 10-lea trofeu la Australian Open, Dana Budeanu a postat pe Instagram următorul mesaj: "TRIMITETI SMURDU LA CETEPEU".

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu