Cum să integrezi hanoracul în orice tip de ținută

Postat la: 16.02.2024 - 01:08

Hanoracul este una dintre cele mai apreciate piese casual în garderoba masculină. Confortabil, relaxat și adaptabil în diverse situații, acesta a devenit tot mai căutat. Majoritatea brandurilor sport și de modă urbană l-au introdus în colecțiile lor.


În anii '80, hanoracul a devenit un simbol în curentul hip-hop și skate, iar ulterior această piesă cool a primit un upgrade de stil și a întrat în zona smart casual și chiar mai sus.

Cum să ieși din tipare purtând hanorac

Nici mai mult, nici mai puțin decât o bluza lejeră din bumbac, cu glugă și buzunar marsupiu, hanoracul a fost apreciat mereu pentru aspectul practic dar și pentru nota de mister pe care o creează. Faptul că îl poți îmbrăca rapid peste un tricou și o pereche de blugi sau un șort îți oferă confortul necesar pentru a-l aprecia. Însă nu doar aceste combinații vestimentare banale pot fi făcute cu hanoracul. Pune-ți creativitatea la lucru și profită din plin de versatilitatea acestei piese!

Cauta la brandurile de la Fashion Days diferite modele de hanorace și alege câteva pe care le poți folosi în multiple ecuații de stil.

Simplu, dar nu obișnuit

Chiar și într-o zi obișnuită, poți profita de confort absolut fără să faci compromis de imagine. Alege o pereche de pantaloni cargo, de preferat într-o culoare sobră precum negru sau bleumarin, și alătură-le un hanorac în contrast, într-o nuanță de vișiniu, ocru, verde mentă, etc. Pentru a accentua look-ul cool, adaugă accesorii precum o borsetă sau un ceas masiv.

Smart casual urban

Partea bună a hanoracului este că îl poți purta oricând, oriunde, de dimineață până seara. Chiar și o ținută pentru o seară în oraș cu prietenii poate fi completă cu un hanorac, dacă știi să faci asocierile corecte de piese. Poartă un jeans clasic cu cămașă uni peste care adaugi un hanorac și poți acoperi întreaga zi cu această ținută. Ai grijă să menții nota de stil prin încălțăminte: o pereche de bocanci sau ghete Chelsea sunt ideale pentru un astfel de outfit.

Office cool

Cine a spus că nu poți purta hanoracul la birou? Evident, dacă lucrezi într-un mediu ultra formal, ai o poziție de conducere în companie și multe ședințe sau întâlniri cu parteneri, evită să porți hanorac! Însă într-o casual Friday la muncă poți să mizezi pe o ținută mai relaxată și creativă. Poartă pantaloni slim cu pantofi Derby și un hanorac într-o nuanță neutră, pe sub sacou.

Eleganță fără frontiere

De obicei, nimeni nu s-ar gândi să poate la o ținută formală, un hanorac. Însă stiliștii au luat atitudine și au inventat un mod de a plasa acest articol vestimentar alături de pantaloni de smoching și pantofi Oxford. Așadar, poți să te folosești de hanorac și atunci când mergi la un eveniment cu ștaif. Alege, însă, un model simplu, fără imprimeuri grafice sau mesaje, într-o culoare rafinată precum negru sau bordo, și dintr-un material de calitate superioară.

Pentru că versatilitatea hanoracului a fost dovedită, nu ezita să îl porți oricât de mult vrei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu