De ce vor prețuri prohibitive la cafea pe motiv de criza climatică: Cofeina are multe beneficii pentru sănătate inclusiv reducerea riscului de cancer comun!

Postat la: 27.04.2024 - 11:59

Cofeina crește disponibilitatea și consumul de energie, reduce oboseala, crește performanța cognitivă și motorie și crește capacitatea de a rezolva probleme. Cafeaua insa a ajuns la preturi prohibitive la nivel global, din asa zise motive de criza climatică. Ni se spune ca in curand se va gasi din ce in ce mai greu pe piața, devenind un lux al elitelor.

Consumul de cafea în fiecare zi: reduce riscul de accidente vasculare cerebrale, scade riscul de diabet de tip 2, reduce riscul de cancere comune și ajută la pierderea în greutate, a declarat Dr. Gina Loudon, gazda emisiunii Real America's Voice. "Cofeina este foarte benefică persoanelor care suferă de Covid-lung si au fost vaccinate cu proteina spike... Proteina spike este instalată în cantități foarte mari, odată cu vaccinurile. Vaccinurile introduc, de fapt, proteinele spike în organism", a declarat Dr. Peter McCullough.

Cafeaua este printre cele mai cercetate alimente sau băuturi de pe pământ. Analiza netă este că un consum regulat de cafea are beneficii pentru sănătate în ceea ce privește îmbunătățirea funcției cognitive, un risc mai mic de diabet, rate mai mici de boli de inimă și, posibil, prevenirea unor tulburări neurodegenerative și a cancerului. Principalele avertismente sunt limitarea consumului în timpul sarcinii și asigurarea faptului că băutura încetează înainte de prânz, astfel încât cofeina să poată fi eliminată din organism pentru un somn bun. Consumul excesiv poate duce la probleme de ritm cardiac și anxietate.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu