De la țeapă, la seringă. Presa înternațională scrie despre românii vaccinați la Castelul lui Dracula

Postat la: 10.05.2021 - 16:43

Inedita campanie de vaccinare antiCovid de la Castelul Bran a atras atenția jurnaliștilor străini. Reuters scrie despre "Vlad vaccinatorul", care îi atrage pe turiști la castelul său pentru a-i înțepa nu cu colții de vampir, nici cu țeapa, ci cu acul seringii care le livrează vaccin de la Pfizer.

Astfel, comentează jurnaliștii agenției internaționale de știri, angajații de la Castelul Bran speră să atragă cât mai mulți turiști, având în vedere că muzeul a stat mai mult închis de când a început pandemia. În plus, ei speră să îi încurajeze pe oameni să se imunizeze, oferind inclusiv intrare gratuită la exploziția instumentelor de tortură.

Inițiativa le-a plăcut nu doar românilor. Fernando Orozco, un inginer de 37 de ani stabilit în Berlin dar care a lucrat în ultima perioadă de la distanță din România, a profitat de ocazie: "Oricum aveam de gând să vizitez castelul, așa am profitat de o ofertă 2 în 1". Și cei de la BBC au scris despre cum turiștii au fost întâmpinați în weekend la Bran de medici și asistente cu abțibilduri cu colți de vampir lipite pe echipament. Campania este valabilă fără pogramare, în fiecare weekend din mai.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu