Doctorița Monica Pop a izbucit: "Am o prietenă care a făcut trei cancere după vaccinul antiCovid!"

Postat la: 29.02.2024 - 10:20

Un studiu uriaș făcut la nivel mondial pe vaccinații antiCoronavirus arată că majoritatea celor care s-au injectat cu serurile ARN mesager, adică vaccinurile Pfizer și Moderna, au avut grave efecte secundare. Miocardite sau efecte neurologice grave sunt printre principalele efecte secundare.

"Am pierdut și o prietenă care a făcut trei cancere după vaccin. O personalitate, care s-a dus. Vaccinul ăsta nu e sigur. E posibil ca vaccinul ăsta să fi făcut foarte mult rău, că nu putem fi siguri. Numărul celor cu efecte secundare este uriaș. În Germania e o clinică ce adună efectele secundare. Programările sunt pline vreme de opt luni. Numărul de efecte secundare e uriaș", a spus Monica Pop.

Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost făcute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afecţiunile cardiace, neurologice şi sanguine au fost cele mai întâlnite în cazurile de reacţii adverse. Testele privind efectele adverse ale vaccinelor anti-COVID au fost făcute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, din Australia, Argentina, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Noua Zelandă și Scoția.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu