Dublă tragedie! Mama medicului ginecolog care a murit în cabinetul său a făcut și ea infarct la auzul veștii decesului fiului său

Postat la: 28.01.2024 - 13:04

Cioflan E. Emil Horia a fost dintre cei mai buni medici în Obstetrică-ginecologie din Europa, doctor în Științe Medicale, chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, chirurgie laparoscopică și histeroscopică.

Din păcate, el s-a stins din viață, în urma unui infarct petrecut în propriul cabinet. Medicul avea doar 57 de ani, iar medicii nu l-au mai putut salva. Tragedia a fost urmată de o alta, deoarece mama doctorului ginecolog, fost cadru medical și ea, a suferit și ea un infarct la auzul veștii că fiul ei a murit și s-a stins și ea din viață. Doctorul Horia Cioflan avea un CV impresionant.

Activitate profesională universitară: Activa la Catedra de Obstetrică-Ginecologie, UMF Carol Davila, Bucureşti Doctor în Ştiinţe Medicale. Activitate profesională medicală: Medic primar obstetrică-ginecologie, Competenta în: chirurgia endoscopică ginecologică şi chirurgia minim-invazivă pelvină pentru restabilirea fertilităţii la femeie, histeroscopie, chirurgie laparoscopica ginecologica, tratamentul infertilităţii, reproducere umană asistata, fertilizare in vitro, medicina materno-fetală, ecografie obstetricală şi ginecologică si colposcopie. Efectua intervenţii laparoscopice şi histeroscopice pentru toate afecţiunile ginecologice, inclusiv pentru tratamentul endometriozei severe şi al infertilităţii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu