Florinel Coman a marcat golul decisiv pentru FCSB în meciul împotriva Saburtalo

Postat la: 16.08.2022 - 01:57

Recent FCSB a câștigat meciul decisiv împotriva rivalei Saburtalo și a reușit să se califice în turul 3 preliminar din Conference League. Meciul s-a dovedit unul destul de complicat, iar câștigătorul rămânea o intrigă până în ultimele minute.

Scorul de 0-1 din meciul tur a lăsat destul de mult spațiu pentru interpretări a modului în care se va desfășura meciul retur și care dintre echipe, până la urmă, va trece în următoarea etapă. Casele de pariuri nu au reușit să identifice o favorită unanimă înainte de meci, ceea ce, la fel, este un indicator al faptului că lupta de pe teren a fost tensionat. Destul de mulți români au reușit, totuși, să parieze rentabil, utilizând informația despre bonusuri, prezentată pe https://sportlocal.ro/case-pariuri/bonus

Aici este necesar de remarcat și faptul că înscrierea golului decesiv în acest meci l-a ajutat pe Florinel Coman să întrerupă și seceta de goluri, care a durat circa un an. Unele dintre casele de pariuri descrise pe https://sportlocal.ro/ ofereau cote și pentru faptul dacă va marca acesta sau nu. Până la urmă, pasionații care au mers pe ideea că căpitanul va înscrie, au reușit să plaseze pariuri reușite. 

Declarațiile lui Florinel Coman după meci: "Alt fotbal, trasee, atitudine! Vreau să trag echipa după mine"

Fotbalistul s-a dovedit a fi inspirat de această victorie. Totodată, acesta a recunoscut că FCSB s-a cam relaxat după ce a marcat al doilea gol marcat, iar această stare de relaxare a și dus la un sfârșit de meci cam tensionat. Totodată, se pare că autorul golului decisiv este inspirat oricum de această victoria, acesta menționând că este gata să se dedice la 100% în continuare și să tragă echipa după el. 

La fel, fotbalistul a menționat că această calificare este una foarte importantă pentru FCSB, victoria având și un aport la starea de moral a echipei. Chiar dacă a dus meciul la o stare destul de tensionată, FCSB a reușit să obțină încă o victorie pe linie, iar Florin Coman speră ca această linie de victorii să se continue și în meciurile următoare. 

Ce urmează pentru FCSB?

În următoarea etapă FCSB va întâlni, cel mai curând, Dunajska Streda, o echipă din Slovacia. Formațiunea slovacă a reușit să-și câștige meciul tur în deplasare cu 2-0. Astfel, cel mai curând anume această echipă va fi adversara FCSB în următoarea rundă de calificări. Reieșind din faptul că în meciul trecut FCSB a avut destul de multe ocazii care ar putea fi transformate în goluri, FCSB are șanse bune de câștig și în următoarea rundă de calificare. 

În același timp, echipa rămâne a fi destul de instabilă. FCSB s-a relaxat după al doilea gol marcat, ceea ce le-a creat probleme jucătorilor. În acest context, ar fi mult mai important pentru echipă să se concentreze anume pe stabilizarea jocului. Plus la aceasta, ar trebui valorificată forma și motivația căpitanului Florin Coman - motivația acestuia ar putea servi ca o bună inspirație pentru întreaga echipă. 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu