Focșaniul sub teroarea clanului interlop Ușurelu alias Lake Flaușatu. Juniorul și-a strâns fosta iubita de gât și a tuns-o zero în fața părinților săi

Postat la: 20.01.2024 - 11:15

Clanul interlop Ușurelu, Cătălin - tată și Mircea Tudor - fiu cunoscuți din ziarul nostru au instituit o adevărată teroare în orașul Focșani.

Astfel, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie minora Sabina Georgescu fosta iubită a lui Tudor Ușurelu a mers la o petrecere la restaurantul unui hotel din municipiul de pe Milcov. La un moment dat a ieșit afara cu actualul iubit Leo Sîchin. Aflând de o așa ofensă, Ușurelu Jr. l-a sunat pe noul partener al fostei iubite, l-a amenințat iar mai apoi a venit cu o gașcă de 10 prieteni, beți și drogați, si l-au convocat pe Sîchin în zona pensiunii Amadeus.

Acolo Ușurelu Tudor alias Flaușatu Jr. l-a batut pe acesta până la leșin iar mai apoi a scos și un cuțit cu care l-a amenințat pe Sîchin că-l "taie bucăți". Numai că victima a fost luată la timp de un prieten si a reușit să fugă înainte sa se întâmple o nenorocire. Extrem de supărat pe fosta sa iubită, Flaușatu Jr. a mers acasă la el și a ordonat unor prieteni s-o aduca pe Sabina la domiciliu pentru că ar vrea "să aibă o discuție lămuritoare".

Iubita Sabina, naivă fiind, crezându-l pe Tudor ca ar avea bune intenții, a mers la casa lui Ușurelu, unde se mai aflau si părinții, fratele si bunica acestuia. Acolo tânărul fante de Focșani, de față cu ceilalți membri ai familiei, a bătut-o crunt pe aceasta până a lăsat-o lată pe podea. Iar mai apoi a tuns-o zero, ca semn distinct al faptului că este femeie de moravuri ușoare. Când fantele a mers la baie Sabina și-a revenit și a reușit să cheme un taxi și să scape de tortură. Lovit în orgoliul său de mascul alfa, Tudor Ușurelu de numai 18 ani a urmărit taxiul și i-a ieșit în întâmpinare reușind să o oprească mașina lovind-o cu o lopată în parbriz.

Minora Sabina Georgescu a mers mai apoi cu părinții la poliție unde a depus plângere. Ulterior s-a emis un ordin de protecție iar Flaușatu Jr. a scăpat numai cu o interdicție de a se apropia de fosta iubită, aplicându-i-se și o brățară electronică la picior. Mai apoi Tudor Ușurelu a mers la un alt club din Focsani postându-se pe rețelele de socializare cu un pahar de licoare în față.

În urma plângerii făcut de către Sabina, instanța de judecată a hotărât pe 19.01 că Flaușatu Jr. nu are voie sa se apropie de ea 12 luni de zile și trebuie să poarte brățară electronică 6 luni. (M.G.G.)

Hotarâre 649/2024 19.01.2024

Admite cererea formulată de reclamanta GEORGESCU SABINA IOANA, în contradictoriu cu pârâtul UŞURELU TUDOR MIRCEA, având ca obiect ordin de protecţie. Obligă pârâtul la păstrarea unei distanţe minime de 5 metri fa?ă de victimă și față de domiciliul său din com. Câmpineanca, sat Câmpineaca, Calea Odobești, nr. 5, județul Vrancea, pe o durată de 12 (douăsprezece) luni de la pronunţarea prezentei hotărâri. Obligă pârâtul să poarte permanent un dispozitiv electronic de supraveghere, pe o durată de 6 (?ase) luni de la pronunţarea prezentei hotărâri. Dispune avansarea din fondurile MJ a sumei de 543 lei, reprezentând onorariu avocat din oficiu pentru reclamantă. Cheltuieli judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Se duc la îndeplinire, din oficiu, dispozitiile art. 31 alin. (1) din Legea nr. 217/2003, în sensul comunicării prezentului ordin de protecţie, de îndata, structurilor Poliţiei Române în a caror raza teritoriala se afla locuinţa reclamantei (com. Câmpineanca, jud. Vrancea) şi a pârâtului (mun. Foc?ani, jud. Vrancea), precum şi Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date. Atrage atenţia pârâtului, în temeiul art. 23 alin. (5) din Legea nr. 217/2003 că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune conform art. 32 alin. (1) din Legea nr. 217 /2003. Executorie. Cu apel în 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Focşani. Pronunţarea s-a făcut prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, data de 19.01.2024, ora 16:40.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu