George Soros cumpără sute de posturi de radio in toată America pentru a influența opinia publică înainte de alegeri

Postat la: 15.02.2024 - 23:47

Miliardarul George Soros a cumpărat datorii pentru a dobândi controlul asupra celui de-al doilea cel mai mare lanț de posturi de radio din SUA, Audacy.

Potrivit surselor New York Post, Soros Fund Management a „cumpărat datorii de 400 de milioane de dolari la Audacy - al doilea cel mai mare radiodifuzor american după iHeartMedia, incluzând posturi precum WFAN și 1010 WINS din New York și KROQ din Los Angeles, conform declarațiilor de faliment."

Astfel, Soros ar putea controla peste 220 de posturi de radio la nivel național, relatează Breitbart. Un republican familiarizat cu situația a declarat publicației că, în acest mod, Soros va putea influența opinia publică înainte de alegerile din 2024. „Este înfricoșător", a spus sursa.

Dacă Soros va avea succes, va deține probabil un pachet de 40% din datoria prioritară a companiei, ceea ce i-ar oferi un control puternic asupra companiei când aceasta va ieși din faliment.

Audacy, care a depus pe 7 ianuarie dosar de faliment, cu datorii de 1,9 miliarde de dolari, a confirmat investiția lui Soros.

„Decizia titularilor noștri de creanțe de a deveni deținători de acțiuni în Audacy reprezintă un vot semnificativ de încredere în compania noastră și în viitorul afacerii în domeniul radio și audio", a precizat Audacy într-un comunicat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu