Gigi Becali explică de ce şi-a făcut un nou partid. Dezvăluiri despre revenirea în politică

Postat la: 06.03.2024 - 12:48

Gigi Becali a reacționat cu privire la planurile sale politice din acest an electoral! Omul cu banii de la FCSB nu s-a abținut. El a dat detalii despre partidul său politic. Patronul FCSB are planuri mărețe pentru anul electoral 2024.

A depus o cerere, în instanță, pentru înființarea unui nou partid. „Partidul îl aveam. Aveam un partid, PNG-CD. Și pentru că nu am participat la alegeri i-am schimbat numele din Partidul Noua Generație în Partidul Noua Gardă. Că se dizolvă. Așa am zis lasă, mă, să fie, Partidul Noua Gardă - Creștin Democrat. Să fie clar, eu la revedere cu politică. Nu mă mai vezi în viața mea. Dar eu dacă e să susțin un partid, să pot să îl susțin printr-o instituție. Uite îl susțin pe cutare. Facem alianță absoriție și l-a absorit și gata absortit ramane partidul ăla.

Nu mă mai interesează! Niciodată în viață nu mai intru în politică nici dacă se scufundă pământul. Păi ce îmi trebuie belele? Nici nu mai am putere. În politică trebuie să te scoli la 7 și muncești! Și chiar dacă ești parlamentar te duci la birou și muncești pentru România! Hai să vedem ce legi sunt bune, ce legi nu se știe. Hai să vedem justiția, alea, alea, ce nu funcționează!", a admis Becali, la Fanatik. Cererea lui Gigi Becali, pentru a înființa un nou partid, se află deja pe portal.just.ro. Omul de afaceri dispune de doi asociați, Ionuț Luțu și Laurențiu Ionescu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu