Guvernul chinez a ordonat distrugerea tuturor datelor referitoare la COVID-19

Postat la: 05.03.2024 - 06:42

Guvernul chinez a cerut distrugerea la nivel național a tuturor datelor despre COVID-19 din sistemul său de sănătate, pentru a șterge orice dovadă incriminatoare care demonstrează că pandemia a fost declanșată prin bioinginerie.

O sursă din Changsha, Hunan, prezentându-se cu numele de „Mr. Chen", a declarat pentru Epoch Times că un înalt oficial al unui spital local i-a dezvăluit această informație.

„Mi-a spus direct: guvernul instruiește departamentele de sănătate din toată țara să distrugă toate datele legate de COVID-19, inclusiv informații despre întregul proces de combatere a epidemiei și dosarele de vaccinare. Ei trebuie să ștergă toate datele fără a lăsa urme, iar înregistrările din computere trebuie șterse în întregime", a spus Chen.

Chen a spus că directiva se extinde la întreaga țară, incluzând vaccinul Covid și tot ceea ce guvernul consideră a fi incomod legat de măsurile de combatere Covid.

„Nicio dată nu trebuie cruțată, nici pe hârtie, nici pe computere. Înregistrările privind administrarea vaccinului vor fi șterse, precum și înregistrările testelor de acid nucleic și orice alte aspecte incomode care au avut loc pe parcursul întregului proces de combatere a epidemiei", a spus acesta.

Scopul PCC este să șteargă capitolul COVID din istoria Chinei pentru a împiedica generațiile viitoare să învețe despre ceea ce consideră a fi un eșec masiv al guvernului.

Potrivit Epoch Times: După declanșarea pandemiei de COVID-19 la începutul anului 2020, Partidul Comunist Chinez (PCC) a urmat să aplice un plan „zero-COVID", implementând măsuri extreme de control al pandemiei. Însă aceste măsuri au dus la dezastre frecvente, ca «efecte secundare», alimentând nemulțumirea și furia în creștere a publicului.

Până în a doua jumătate a anului 2022, „Mișcarea Hârtiilor Albe" a cuprins țara, în diferite zone izbucnind proteste de stradă. Înainte de cel de-al 20-lea Congres Național al PCC, pe Podul Sitong din Beijing au apărut bannere în care se cerea încetarea politicii zero-COVID și căderea liderului chinez Xi Jinping.

La sfârșitul anului 2022, PCC a ridicat în mod neașteptat restricțiile de izolare. Imediat, atât persoane infectate, cât și cadavre au inundat spitalele din toată țara.

Chen a mai spus că problema continuă, întrucât cazurile de COVID și pneumonie au explodat în China comunistă. „În prezent, spitalele sunt pline cu mulți bătrâni și copii, iar afacerea în domeniul spitalelor rămâne înfloritoare."

Potrivit lui Chen, mulți cetățeni chinezi cred că aceste cazuri care au explodat sunt legate de vaccinul COVID.

„După vaccinare, mulți dintre noi s-au simțit rău fizic timp de aproximativ o săptămână, având o stare de un disconfort considerabil. Unele persoane care au solicitat asistență medicală au descoperit ulterior noduli în plămâni. Este un scenariu comun în cazul persoanelor care au fost anterior sănătoase înainte de vaccinare. Însă majoritatea oamenilor se abțin să discute în mod deschis despre aceste probleme, deoarece le lipsesc dovezi concrete prin care să atribuie aceste probleme vaccinului", a mai spus Chen.

De asemenea, el consideră că PCC este îngrijorat că ar putea apărea un nou val de decese COVID din cauza vaccinului și pregătește explicații pentru o astfel de perioadă.

„Personal cred că vaccinurile pe care le-am primit sunt contrafăcute și au efecte adverse", a adăugat el.

De asemenea, PCC a făcut tot posibilul să mușamalizeze atrocitățile Revoluției Culturale și ale Marelui Salt înainte ale lui Mao Zedong, la aniversarea recentă a 100 de ani.

„Ceea ce urmăresc este să controleze gândirea fiecărui chinez și să ștergă istoria fiecărei persoane. Vor să scrie ei înșiși istoria", a declarat, în 2021, protestatarul pro-democrație Dong Zehua pentru LA Times.

Nu trebuie lăsat ca minciunile și crimele PCC împotriva umanității, dintre care cea mai recentă este lansarea COVID-19 asupra lumii, să fie ascunse sau aruncate la coșul de gunoi al istoriei, scrie infowars.com.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu