Jeremy Clarkson, infectat cu coronavirus: "Am crezut că voi muri singur, într-un cort de plastic"

Postat la: 03.01.2021 - 10:44

Celebrul prezentator Jeremy Clarkson a avut coronavirus în perioada Crăciunului și s-a temut că va muri singur "într-un cort de plastic". Prezentatorul emisiunii "The Grand Tour" de la Amazon Prime a dezvăluit că se afla în categoria de risc pentru coronavirus și a fost la un pas să ajungă la spital.

Jeremy Clarkson, în vârstă de 60 de ani, și-a revenit și a povestit despre experiența ultimelor zile din anul 2020. Totul a început când s-a simțit rău pe 21 decembrie și testul pentru Covid a ieșit pozitiv. Medicul l-a avertizat că ar putea să ajungă pe patul de spital. "Doctorul s-a exprimat clar, mă voi simți rău între cinci și 14 zile și apoi ori mi-aș reveni, ori ar trebui să merg la spital. Unde, pentru că am 60 de ani, sunt gras și pentru că am fumat jumătate de milion de țigări și am avut pneumonie dublă, probabil aș muri, singur, într-un cort izolat din plastic" a spus vedeta emisiunii auto.

Jeremy Clarkson a avut simptome precum transpirația rece și o tuse uscată. "Nu mint, a fost înfricoșător", a spus Clarkson. Noul sezon al show-ului auto a fost întrerupt din cauza pandemiei, dar va continua cu filmări din Scoția. Înainte de criza Covid, echipa intenționa să călătorească în Rusia, dar ideea a fost abandonată, după explozia de cazuri din această țară.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu