Klaus Schwab a trecut la nivelul următor: Umanocrația ca o legatura spre transumanism

Postat la: 15.02.2024 - 23:45

În timpul summitului anual al Guvernului Mondial, 2024, fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a ținut să redefinească „Marea Resetare" ca fiind o „umanocrație" mai degrabă decât o „tehnocrație". Schwab a explicat că FEM se îndreaptă către o abordare mai „umanistă", pe care a numit-o „umanocrație".

„Nu vrem ca a Patra Revoluție Industrială să se transforme într-o birocrație rece, nu vrem să ajungem într-o tehnocrație", a spus Schwab, potrivit infowars.com. „Vrem să ne îndreptăm către ceea ce aș numi o umanocrație, o lume în care utilizăm tehnologia pentru a ne folosi întreg potențialul uman și pentru a crea o lume mai bună", a spus el.

Redenumirea pe nepusă masă de către Schwab a Marii Resetări ca fiind, de fapt, o „umanocrație" este deosebit de bizară, având în vedere că alți membri ai FEM sunt în mod explicit anti-umanitate, susținând că o reducere cu 90% a populației globale ar rezolva „problemele" globaliștilor și i-ar ajuta să atingă obiectivele lor „Net Zero".

Un membru de top al FEM, Dennis Meadows, a cerut în special o reducere uluitoare cu 86% a populației umane, argumentând că obiectivul poate fi atins „în mod pașnic". Cum poate fi reducerea drastică a populației mondiale o bună modalitate de a crea o „umanocrație"?

În 1970, fostul consilier pentru securitate națională Zbigniew Brzezinski a descris sistemul tehnocratic în lucrarea sa „Între două epoci: rolul Americii în era tehnotronică". În acest sistem, o elită științifică globală va folosi avansurile tehnologice pentru a controla (sau reduce) masele:

„O astfel de societate ar fi dominată de o elită a cărei putere politică s-ar baza pe presupusele cunoștințe științifice superioare. Nestingherită de constrângerile valorilor liberale tradiționale, această elită nu va ezita să-și atingă scopurile politice folosind cele mai noi tehnici moderne de influențare a comportamentului public și menținând societatea sub supraveghere și control stricte."

Chiar dacă Schwab și-a redenumit Marea Resetare drept „umanocrație", în practică, planul este același cu abordarea sa transumanistă: „fuziunea" între om și tehnologie la nivel fizic, astfel încât oamenii să poată fi controlați cu ușurință de un guvern global central.

„Cred că trebuie să fim pregătiți pentru o lume în care vom asista la o fuziune între dimensiunile noastre fizică, digitală și biologică", a spus Schwab.

„Imaginându-ne un viitor propulsat de tehnologiile celei de-a Patra Revoluții Industriale, vedem noii zori ai civilizației umane... unde IA, robotica, IoT [Internetul Lucrurilor], imprimarea 3D, ingineria genetică, calculul cuantic devin bazele vieții noastre de zi cu zi", a mai declarat acesta în discursul său de la summit.

Adoptarea bruscă de către Schwab a unei terminologii care să sune mai pro-uman pare un răspuns la respingerea de către populație a Marii Resetare a FEM.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu