Lege: Antivaccinismul ARNm e considerat CRIMĂ în Franța. Opozanții riscă o amendă de 45.000 de euro și 3 ani de închisoare pentru că "pun la îndoială știința"

Postat la: 19.02.2024 - 16:01

Guvernul francez tocmai a adoptat o lege care prevede amendarea și încarcerarea persoanelor care refuză să se injecteze cu "vaccinuri" cu ARNm (ARNm).

Toată opoziția față de injecțiile cu mARN-LNP (nanoparticule lipidice) în Franța este acum considerată o "aberație sectară". Infracțiunile sunt pasibile de o pedeapsă de 45.000 de euro și până la trei ani de închisoare.

"Nu se va tolera nicio critică la adresa tratamentelor terapeutice care vor fi recomandate sau făcute obligatorii de către stat", a afirmat Dr. Kat Lindley. "Orice persoană care îndrăznește să critice în mod deschis aceste terapii va fi pasibilă de amenzi și închisoare". Cunoscută sub numele de articolul 4, legea le interzice rezidenților și cetățenilor să spună ceva rău despre tratamentele "terapeutice", cum ar fi injecțiile cu ARNm, care sunt fie obligatorii, fie doar recomandate de guvernul francez. "Deja sunt vizați medici renumiți, pe care acest articol îi va reduce la tăcere", a declarat un cont X francez numit Annie Arnaud. "Franța ia o cursă totalitară. Macron și aghiotanții săi sunt adepții WEF (World Economic Forum) și ai politicilor globaliste".

"Este o catastrofă pentru țara în care majoritatea cetățenilor nu mai ascultă de propaganda vaccinală. Urmează tulburări sociale". Unele relatări spun că articolul 4 a fost propus, dar nu a fost adoptat efectiv, așa că rămâne de văzut dacă se va ajunge la vreo aplicare a legii din cauza acestei presupuse hotărâri. Chiar și așa, faptul că există politicieni care cred în acest tip de fascism medical este îngrijorător în sine. "Este totuși un avertisment foarte important pentru toată lumea cu privire la modul în care membrii fasciști extremiști ai WEF și alți globaliști încearcă să impună ideile lor nebunești și bolnave peste tot, în toate țările libere", a scris un cont.

"Acesta este, de asemenea, motivul pentru amestecul actual de ucidere în masă a vechilor culturi de păstrare a libertății, a indivizilor care dețin aceste culturi ale libertății, ucidere în masă prin otrăvuri și în orice alt mod, și combinat cu înlocuirea cu imigranți totalitari care are loc, și combinat cu legislația fascistă extremă care plutește peste tot. Această împingere masivă a început cu măsurile extreme ale covid. Ele nu au fost temporare, ci au fost menite să fie implementate pe deplin din acel moment și mai departe. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care "măsurile de urgență" au fost menținute ani de zile după orice "urgență" - pentru a condiționa populațiile de măsuri fasciste extreme."

O altă persoană a scris că este esențial ca Noi, Poporul, indiferent în ce țară trăim, să ne exprimăm și să ne opunem acestui tip de lucruri. Nu numai atât, dar numirea și denunțarea fiecărui fascist medical din guvern care promovează acest tip de lucru va descuraja, de asemenea, abuzurile de putere ale guvernului. O altă relatare a scris că articolul 4 a fost de fapt adoptat "la al doilea vot", ceea ce înseamnă că Franța este acum o dictatură medicală în care rezidenții și cetățenii trebuie să ia "medicamentul" prescris de guvern - și să o facă cu un zâmbet aprobator.

Între timp, Franța acuză Rusia că a fomentat o campanie de dezinformare privind guvernul său în acest an electoral cheie. Autoritățile națiunii spun că Rusia a desfășurat o campanie de manipulare online de lungă durată împotriva susținătorilor occidentali ai Ucrainei, printre care se numără, desigur, și Franța. Ministerul de Externe al Franței a emis o declarație despre cum "nicio încercare de manipulare nu va distrage Franța de la sprijinul său pentru Ucraina în fața războiului de agresiune al Rusiei"." Dacă industria vaccinurilor trebuie să forțeze oamenii să ia produsele sale după țeava unui pistol pentru ca acestea să se vândă și să facă Big Pharma, este probabil timpul să reevalueze ce înseamnă să ofere "asistență medicală" și probabil să înceteze să mai folosească acest termen cu totul.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu