Mai mulți bărbați din Constanța au transmis live pe Facebook cum se droghează în timpul unei petreceri

Postat la: 23.07.2021 - 20:49

În urma imaginilor apărute pe Facebook, în care mai multi interlopi transmit live pe Facebook cum se droghează, în timpul unei petreceri, polițiștii s-au autosesizat.

"În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor participante și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis poliția din Constanța.

În filmarea făcută publică de Europa Press Ro se vede cum un individ secționează apoi prizează un praf alb de pe un telefon mobil, încurajat de tovarășii de petrecere. "Droguri, băutură și manele! Un cunoscut interlop din Piața Chiliei a transmis în direct pe Facebook cum se drogau prietenii de pahar. Live-ul a fost făcut noaptea trecută la o petrecere". Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care prevede pedepse cu închisoarea pentru producătorii, traficanţii şi pentru cei care îndeamnă la administrarea de steroizi şi hormoni de creştere.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu