Marian Godină a anunţat câţi bani primeşte lunar de la Poliţia Română: "Nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba!"

Postat la: 05.01.2021 - 11:04

Poliţistul Marian Godină a dezvăluit pe Facebook ce salariu primeşte lunar de la Poliţia Română. Acesta a făcut un anunţ similar în 2017, când, pe internet, poliţiştii erau acuzaţi că primesc „salarii nesimţite”. Godină primea atunci 3.000 de lei lunar.

Poliţistul braşovean a dezvăluit salariul net încasat în ultima lună, decembrie 2020, într-o postare de pe blogul personal. „Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună", a explicat Godină.

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba", a adăugat acesta. Poliţistul lucrează în sistem de 14 ani. „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu", a mai subliniat Godină. Totodată, acesta a precizat că nu participa la protestele sindicaliştilor din MAI împotriva îngheţării salariilor bugetarilor.

„Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân", a mai afirmat poliţistul. Marian Godină şi-a mai dezvăluit o dată salariul, în 2017, atunci când poliţiştii erau acuzaţi că primesc „salarii nesimţite". Godină posta atunci pe Facebook o fotografie cu fluturaşul de salariu din care reieşea că primeşte 3045 de lei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu