Ministerul Sănătății, campanie pe Facebook: "Deja te-ai vaccinat? Postează o fotografie! Pa-pa, COVID!"

Postat la: 03.01.2021 - 10:41

Ministerul Sănătății a lansat, sâmbătă, o campanie de susținere a vaccinării, pe Facebook. „Deja te-ai vaccinat? Postează aici o fotografie", este îndemnul Ministerului pentru cadrele medicale, singurele care sunt vaccinate anti-COVID la acest moment.

„Deja te-ai vaccinat? Postează aici o fotografie", a scris Ministerul Sănătăţii, sâmbăta, pe pagina de socializare, alături de o fotografie în care o femeie este vaccinata. „Vaccinul înseamnă pentru mine speranţa. Speranţa să revenim la normalitatea de care ne este dor tuturor. Aş vrea ca toţi cei care se mai îndoiesc şi oscilează să aibă curaj şi încredere în doctori şi oamenii de ştiinţă", afirma Valentina Berbecaru, statistician la Spitalul Clinic De Boli Infecţioase Braşov şi membru al comisiei de vaccinare din spital, cea care apare în fotografia de pe Facebook.

Ministerul Sănătății afirmă că Valentina Berbecaru „a început anul cu o super-putere: este vaccinata împotriva COVID-19". Feedback-ul pentru campania Ministerului Sănătății a fost cât se poate de pozitiv din partea oamenilor. În prima etapă sunt vaccinați medicii. În România au ajuns până acum două tranșe de vaccin, puțin peste 150.000 de doze. Până în 1 ianuarie, la ora 17.00, au fost vaccinate 11.656 cadre medicale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu