Misterul morții femeii care a fost găsită carbonizată de Revelion. De ce nu poate fi audiată suspecta principala

Postat la: 02.01.2021 - 12:18

Există suspiciuni de omor în cazul femeii de 70 de ani care a fost găsită carbonizată în noaptea de Revelion. Principalul suspect, fiica femeii, a fost internată la Psihiatrie.

Pe corpul carbonizat al femeii de 70 de ani, găsite decedate în apartamentul ei, în noaptea de Revelion, au fost găsite urme de lovituri în zona capului. Există și indicii că incendiul a fost provocat. "Din apartament au fost ridicate mai multe mijloace de probă, printre care mai multe obiecte contondente care vor fi expertizate pentru a vedea care este obiectul cu care a fost lovita", a declarat Mihaela Sfiriac, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Purtătoarea de cuvânt a Parchetului a mai susţinut că fiica femeii este principala suspectă: „Nu a ptutu fi audiată deoare ce a fost internată la Pshiatrie la solicitarea poliţiştilor. Când starea de sănătate o va permite, femeia va fi audiată". Surse din poliţie au arătat că suspecta are în jur de 50 de ani şi se afla în îngrijirea mamei sale, deoarece avea probleme psihice.

Două autospeciale au intervenit în cursul nopţii de 31 decembrie pentru a stinge flăcările care au cuprins un apartament dintr-un bloc de locuinţe, situat pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, arată ISU Cluj. Alerta a fost dată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului, corpul unei femei, în vârstă de ceva 70 de ani, care fost ars în incendiu şi care prezenta traume incompatibile cu viaţa.

Pompierii au stins focul, în cca 15 minute, după ce au sosit la faţa locului, şi au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul. Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenţia promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu