O adolescentă de 14 ani a rămas însărcintă în urma unei provocări pe TikTok. Este vorba despre un nou trend periculos

Postat la: 25.09.2024 - 11:55

A participat la ruleta rusească a relaţiilor sexuale fără protecţie şi a rămas gravidă la doar 14 ani. Este vorba despre o modă de pe TikTok care ia amploare şi care a făcut prima victimă la Roma, în Italia.

Provocarea constă într-un joc bazat pe relații sexuale neprotejate ca să provoace destinul: oricine rămâne însărcinată pierde. Cel mai recent caz vine de la Roma și se referă la o adolecsentă de 14 ani. Conform La Repubblica, întrebată de medici cine este tatăl, aceasta a spus că nu ştie pentru că a avut mai mulţi parteneri în cadrul ruletei sexuale ruseşti la care a participat.

Din cercetările făcute de autorităţile italiene rezultă că provocarea este organizată pe TikTok, acolo unde se lansează un mesaj, iar tinerii se înscriu astfel într-un grup închis şi se organizează acolo pentru a se întâlni în case sau locuri izolate unde întreţin toţi relaţii sexuale între ei fără a folosi mijloace de protecţie.

În acest moment atât adolescenta gravidă, cât şi părinţii acesteia au ales să plece din ţară pentru a o proteja pe tânără, iar autorităţile italiene au organizat o reuniune de urgenţă la Primăria de la Roma pentru a decide un plan de măsuri prin care să contracareze acest fenomen periculos.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu