O femeie care și-a închiriat apartamentul s-a baricadat în cameră după ce ar fi fost violată de client. La plecare el a spus că îi va lăsa o recenzie bună

Postat la: 20.01.2024 - 11:55

O femeie din Londra care și-a închiriat apartamentul pe Airbnb susține că a fost violată de primul client și că s-a ascuns în camera ei pentru a se apăra de agresor. La plecare, el a spus că îi va lăsa „o recenzie bună".

Femeia susține că Diego Dellarovere, în vârstă de 43 de ani, a violat-o în casa ei din Croydon în 2021, după ce s-a oferit să îi facă masaj. Stăteau de vorbă pe canapeaua ei, cu pahare de vin, când și-a dat seama că el începea să o pipăie.

„Spuneam 'nu' destul de mult și îl împingeam", a spus ea. Bărbatul nu s-ar fi oprit și ar fi continuat să o agreseze sexual pe femeie. Când a reușit să scape de el, s-a baricadat în camera ei cu toate cuțitele din bucătărie și animalele de companie pe care le avea și a blocat ușa cu o piesă de mobilier.

Dellarovere a început să îi trimită mesaje, cerându-i să împartă patul cu ea, promițându-i, că nu va face nimic. Femeia era atât de tulburată încât a sunat un prieten, care le-a spus autorităților că victima părea „foarte supărată". Dellarovere a părăsit în cele din urmă apartamentul și s-a întors în jurul orei 2 dimineața. El s-a culcat în camera de oaspeți și i-a spus că a doua zi dimineață îi va „lăsa o recenzie bună".

Se pare că femeia plănuise să raporteze incidentul doar la Airbnb, dar s-a răzgândit să depună o plângere la poliție după ce și-a dat seama că presupusul ei atacator ar putea face asta din nou. „M-am gândit apoi că el cel mai probabil îi va face din nou asta cuiva, așa că vreau ca numele lui să fie marcat", a declarat femeia care locuia la acea vreme în Croydon, în sudul zonei metropolitane a Londrei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu