O fetiţă de 5 ani a rămas cu mâna blocată în tubul de scurgere al unei piscine din Mamaia. Turiştii au încercat să golească bazinul cu găleţile

Postat la: 22.07.2021 - 16:41

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost chemați să intervină miercuri, 21 iulie, în staţiunea Mamaia, la hotelul Comandor, acolo unde o fetiţă şi-a prins mâna în scurgerea piscinei.

Zeci de oameni s-au mobilizat și au încercat să golească piscina cu găleţi şi coşuri de gunoi din incinta hotelului. Militarii au reuşit să o salveze pe fetiță și au dus-o la secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Constanţa pentru a-i fi îndepărtat tubul de pe mână. Conform IPJ Constanţa, în cursul zilei de miercuri, 21 iulie, în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră şi-ar fi prins mâna într-o gură de scurgere a piscinei din locul în care se află cazată împreună cu părinţii, un hotel din staţiunea Mamaia.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de 5 ani, care a rămas cu mâna blocată într-o ţeavă din scurgere. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu