O lume în derivă! Autoritățile sanitare din Marea Britanie susțin că „laptele" bărbaților trans este la fel de bun ca cel matern, pentru hrănirea bebelușilor

Postat la: 19.02.2024 - 18:46

Autoritățile sanitare din Marea Britanie susțin că „lichidul de alăptare" produs de bărbații trans după ce urmează anumite tratamente hormonale este comparabil cu laptele femeilor, atunci când vine vorba despre alimentația bebelușului.

O organizație care aparține asigurărilor medicale NHS din Marea Britanie susține că laptele matern produs de „femeile" trans ( bărbați care se identifica drept femei- n.red) este la fel de bun pentru bebeluși ca și cel produs de o mamă care a născut, anunță publicația The Telegraph.

Universitatea din Sussex Hospitals NHS Trust (USHT), a spus că laptele produs de bărbații biologici după ce au luat o combinație de medicamente este „comparabil cu cel produs după nașterea unui copil".

Trustul spitalului, care administrează Royal Sussex County Hospital, Worthing Hospital și Royal Alexandra Children's Hospital, printre altele, a fost și primul din Marea Britanie care a folosit termenul „hrănire la piept" în locul alăptării, deoarece este considerat de unii ca fiind mai incluziv.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu