Peste un milion de dolari furați din avionul rusesc prăbușit in Afghanistan

Postat la: 25.01.2024 - 17:43

Peste un milion de dolari au fost furați dintr-un avion Falcon 10 care s-a prăbușit în Afganistan cu ruși la bord, a informat Hasht-e Subh, citând surse din provincia Badakhshan.

„Un milion 200 de mii de dolari SUA au fost furat-o dintr-un avion rusesc prăbușit în această provincie", se arată în publicație.După furt, guvernatorul numit de talibani al provinciei Badakhshan, în numele șefului guvernului interimar al Afganistanului, Mohammad Hassan Akhund, a creat o comisie pentru a conduce o anchetă. Este condusă de șeful informațiilor locale. În plus, se presupune că talibanii, apropiați de șeful forțelor armate afgane, au ajuns primii la locul prăbușirii aeronavei.

Un Falcon 10 s-a prăbușit duminică în munții din provincia Badakhshan din Afganistan. Aeronava efectua un zbor privat de evacuare medicală de la Pattaya, Thailanda, la Moscova La bord se aflau șase persoane: patru membri ai echipajului (doi piloți și doi medici), au supraviețuit, precum și doi pasageri - soții Anna și Anatoly Evsyukov din Volgodonsk, care au murit în accident.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu