Prostituata "fantomă" a dispărut cu banii clientilor. Amatorii de plăceri sunt si ei inculpaţi in dosarul de proxenetism

Postat la: 12.04.2021 - 17:39

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au trimis în judecată şapte persoane pentru acuzaţii de înşelăciune, instigare la înşelăciune, lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cinci bărbaţi au plătit o femeie să se culce cu ei, dar, în final, au rămas şi fără bani şi fără partida de sex promisă, ba chiar s-au ales şi cu dosare penale. Totul a început în iulie 2018, când o femeie, la instigarea soţului său, a cerut 1.100 de lei de la cinci bărbaţi cărora le-a promis că va întreţine relaţii sexuale cu ei. Ulterior, femeia a fugit şi, astfel, nu a respectat înţelegerea. Cei cinci nu s-au lăsat păgubaşi şi au decis să se răzbune pe femeie şi pe soţul acesteia, iar în final, toţi cei şapte protagonişti (păgubiţii, femeia şi soţul acesteia) au ajuns în faţa instanţei de judecată, unii pentru lovire, ceilalţi pentru înşelăciune.

Inculpaţii trimişi în judecată sunt D. Ana (22 de ani, cu antecedente penale) pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune; D. Florea (28 de ani, cu antecedente penale) pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la înşelăciune; M. Victor (35 de ani, fără antecedente penale), pentru săvârşirea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a unei infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice; O. Ioan (28 de ani), B. Alexandru (42 de ani), M. Cristian (35 de ani, cu antecedente penale) şi R. Ioan (31 de ani), toţi trei pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în sarcina inculpatei D. Ana s-a reţinut faptul că în noaptea de 25/26 iulie 2018, instigată fiind de către soţul său D. Florea, a solicitat şi obţinut de la cei cinci bărbaţi suma de 1.100 lei, inducându-i pe aceştia din urmă în eroare cu privire la intenţia sa de a întreţine relaţii sexuale cu ei. D. Florea este acuzat că a determinat-o pe soţia sa să îi inducă în eroare pe cei patru cu privire la faptul că urmează să întreţină relaţii sexuale, obţinând în acest scop suma menţionată fără a mai presta serviciile pentru care a fost plătită.

În sarcina lui M. Victor s-a reţinut faptul că în noaptea de 25/26 iulie 2018 şi în timp ce se afla într-un local din Alba Iulia împreună cu alţi trei bărbaţi, a lovit-o pe inculpata D. Ana, cauzându-i leziuni a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 1-2 zile îngrijiri medicale. În aceeaşi noapte a fost bătut şi D. Florin, care a suferit leziuni pentru care a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale. M. Cristian, O. Ioan, B. Alexandru, R. Ioan sunt acuzaţi de faptul că, în noaptea de 25/26 iulie 2018, în timp ce se aflau într-un local din Alba Iulia, l-au lovit pe soţul femeii care trebuia să le satisfacă poftele sexuale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu