Români, haideți la alegeri!

Postat la: 02.02.2024 - 11:11

Iohannis ne-a explicat ieri să stăm liniștiți, că furturile lui Iulian Dumitrescu, unul dintre principalii săi colaboratori liberali, nu ne încurcă, nici măcar nu afectează imaginea coaliției de guvernare, acolo unde baronul liberal stătea în fruntea mesei până ieri.

Adică, măi proștilor, doar el, Măria-Sa, decide ce e grav și ce nu, iar furtul din bugetul de stat, șantajul, mita prin care un politician își asigură o viață de super lux, nu sunt atât de grave. Și să stăm liniștiți și în cazul comasării alegerilor, că el și-ai lui pregătesc asta pentru ca să ne facă economie la buget, nu e vorba de încălcarea Constituției și fraudare indirectă în folosul PNL, partid care fără comasare ar face un scor de 12-15%, intrând astfel pe drumul ce coboară în valea cimitirului politicii. În astfel de momente îi putem înțelege bine pe toți cei ce și-au mutat televizoarele în magazie sau pe alții mai deciși ce-au dat cu ciocanul în ecrane, sigur au fost mai deștepți decât noi proștii, ce urmărim sau provocăm dezbateri tv.

Baronul Dumitrescu, sub influența a multe pastile de Xanax ce l-au ajutat să arate țării un zâmbet tâmp, ne-a explicat la finalul zilei că el demisionează din funcțiile politice, că e responsabil față de colegii săi politici, dar rămâne președinte la Consiliul Județean, că vrea să fie iresponsabil în continuare cu cheltuirea banilor din taxele a 750 de mii de români, că atâția trăiesc în Prahova. Niște proști și ăștia!

Dintre politicieni a reclamat această aberație doar Drulă de la USR, ce i-a cerut demisia lui Dumitrescu și de la CJ, și-a făcut-o de la "înălțimea morală" de președinte USR ce tocmai l-a așezat în fruntea listei de europarlamentare pe Vlad Voiculescu, cel ce a fost părtaș la tunul de 1 miliard de euro cheltuit ilegal și inutil pe vaccinuri. Tot Drulă ne-a explicat ieri cât de corupt este Dumitrescu și ce ilegalități îi cerea pentru mafia liberală atunci când el, Drulă, era ministru la Transporturi, iar aflând că ne-a tăinuit aceste orori timp de trei ani, procurorii ar trebui azi să-l pună sub acuzare inclusiv pe el, pentru tăinuire. Dar nu se va întâmpla, tocmai pentru că se știe că noi suntem proști!

La finalul zilei a intrat în scenă și Grindeanu, "cel mai performant ministru de după 1989", în viziunea oficială a PSD, care ne-a transmis printr-un limbaj corporal dezagregat să nu-i mai chestionăm profesionalismul și cinstea, garanție fiind faptul că el și Ciolacu sunt cei mai buni prieteni, iar dac-o mai facem, suntem niște proști.

În fine, Bogdan Buta, patronul pedofil de la UNTOLD, a transmis tot ieri din Dubai că ne face hatârul să nu se mai ocupe de festival la modul executiv, stă la plajă și nu vrea să fie deranjat de procurori și polițiști, care-l ascultă întocmai și nu se duc după el. Și mai zice Buta, fiu de securist angajat la SRI, că avocații lui se vor ocupa de copiii abuzați/violați, respectiv de jurnaliștii ce i-au afectat imaginea, ne va chema pe toți în fața justiției. Până și homosexualul ăsta, pedofil și drogalău, știe că suntem niște proști!

Haideți așadar la alegeri în 2024, ca să le arătăm tuturor acestor ipochimene cât de mare poate fi forța proștilor! Deci haideți să fim proști, dar să fim și mulți!

Cozmin Gușă

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu