S-a sinucis? Director de Colegiului National gasit impuscat in casa!

Postat la: 26.01.2021 - 13:03

Un profesor cunoscut din Arad a fost gasit mort in locuinta sa. Politistii merg pe ipoteza ca acesta s-ar fi sinucis cu arma pe care o detinea legal.

Ar fi vorba despre Fostul director al Colegiului National "Moise Nicoara" si profesorul de fizica Stefan Alexandru s-ar fi sinucis in aceasta dimineata. Fapta s-a intamplat in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, si a fost gasit fara suflare in propriul apartament, scrie arq.ro. Stefan Alexandru, avea 66 de ani si a iesit la pensie in urma cu un an. In urma apelului la 112, un echipaj medical s-a deplasat la locul faptei, dar nu a putut decat sa constate decesul. Cadavrul a fost descoperit de apropiati ai barbatului.

Comisarul-sef Adrian Simon, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie Judetean Arad, a declarat pentru Agerpres ca barbatul era vanator autorizat si detinea legal arma de vanatoare gasita langa cadavru. "Din primele cercetari rezulta ca a fost o sinucidere", a spus Simon. Surse din randul anchetatorilor, care au discutat deja cu apropiati ai fostului profesor, au declarat ca pensionarul era in depresie in ultima perioada, pentru ca in luna septembrie i-a decedat sotia. Cadavrul urmeaza sa fie transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu