Somitate in domeniu oncologic despre turbo-cancerul lui Kate Middelton: "Poate fi cauzat de vaccinurile ARNm COVID-19"

Postat la: 26.03.2024 - 17:41

„Există o mare probabilitate ca ea (n.red-Catherine of Wales, Kate-prințesa de Wales) să aibă un turbo-cancer, cauzat de vaccinurile ARNm COVID-19 pe care le-a primit în 2021", afirmă William Makis, oncolog canadian și somitate în acest domeniu de la Cross Cancer Institute, profesor la Universitatea din Alberta.

„Aceste tumori se comportă complet diferit, spre deosebire de orice am mai văzut în cariera mea. Și am diagnosticat peste 20 de mii de pacienți cu cancer". Limfoame care „te ucid în câteva luni". Deci, care sunt tumorile „induse de ARNm" care ar necesita cel mai probabil o intervenție chirurgicală abdominală și „chimioterapia preventivă", precum cea pe care a menționat-o prințesa? Makis enumeră patru: cancerul turbo de colon, „unul dintre cele mai comune"; cancerul turbo ovarian , „prognostic în creștere"; cancer turbo uterin , „endometru sau sarcom"; turbo cancere rare, care afectează „apendicele, vezica biliară, pancreasul, stomacul".

„Ipoteza și îngrijorarea mea este că intervenția chirurgicală abdominală majoră suferită de Prințesa de Wales a fost o histerectomie totală și salpingo-ooforectomie bilaterală și că acest cancer este fie cancer ovarian, fie cancer uterin descoperit pe neașteptate în urma intervenției chirurgicale. Necesitatea chimioterapiei preventive sugerează cancerul turbo ovarian sau cancerul turbo uterin într-un stadiu mai avansat.", spune el.

Acum, deoarece „cancerele turbo nu răspund în general la regimurile standard de chimioterapie, radioterapie sau imunoterapie" și „acest lucru este valabil mai ales pentru cancerele ovariene turbo", Prințesa de Wales va avea nevoie de un plan de tratament „care abordează unele dintre caracteristicile unice de cancer turbo indus de ARNm." El va trebui, așadar, să se înconjoare de medici „care nu au renunțat la Jurământul lui Hipocrat în timpul pandemiei", chiar dacă „marea majoritate au făcut-o, inclusiv practic toți medicii oncologi". Printre proprii colegi de oncologie, Makis a constatat exacerbarea acestor patologii în urma vaccinării, după cum spune el.

Este nevoie urgent de un protocol de „detoxifiere" a proteinei Spike, așa cum a sugerat deja cu ceva timp în urmă de Dr. Peter McCullough. Un proces care implică agenți degradanți ai proteinelor Spike, cum ar fi nattokinaza și agenții de legare a proteinelor Spike cu proprietăți anticancerigene, cum ar fi quercetina, frunza de măslin, Nigella Sativa sau curcumina, precum și un „Plan de tratament alternativ" care include Ivermectina și doze mari de Fenbendazol/Mebendazol/Albendazol la nivel ridicat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu