Spectacolul Eveniment al Primăverii: „Femeia te Ridică, Femeia te Coboră" cucerește inimile publicului românesc într-un turneu național spectaculos!

Postat la: 29.02.2024 - 06:50

Teatrul românesc se pregătește să îmbrace haina sa cea mai strălucitoare, aducând pe scenă un show deosebit care va captiva sufletele spectatorilor din toată țara. „Femeia te Ridică, Femeia te Coboră" este senzația care transformă teatrul într-un loc plin de farmec și voie bună, oferind spectatorilor o experiență artistică de neuitat.

Cu un scenariu original în regia și coregrafia maestrei Brîndușa Novac, această punere în scenă de excepție va răsuna în inimile celor ce își vor face loc în sălile de spectacol. Distribuția este una remarcabilă, reunită din nume sonore ale scenei românești. Manuela Hărabor, Cristian Șofron și Nae Alexandru își aduc talentul actoricesc inconfundabil, iar alături de ei, actrița Raluca Gusnicov și Răzvan Ștefaniu( de la trupa Romania) completează un tablou artistic demn de apreciat prin intervențiile lor.

Dar surprizele nu se opresc aici! Celebrii în toată lumea prin premiile primite la cele mai prestigioase festivaluri în arta circului, dar mai ales laureați cu aur la Festivalul International de Circ de la Monte Carlo( Oscarul din arta circului) acrobații Ewelyn și Cristian Marinof împreună cu Rebecca Marinof câștigătoare a două medalii de aur la Campionatul Mondial de Aerial Sports & Pole, nu numai că vor evolua în două momente aeriene, dar la rândul lor vor cânta, vor dansa și vor juca teatru de bună calitate.

Acțiunea are iz politic și se petrece pe holurile și-n cabinetele unui spital, glisând pe Broadway într-un cabaret. Doctorii si asistentele cântă și dansează pasional, iar senatoarea, prefectul și primarul fac deliciul publicului prin textele pline de umor. Cu reprezentații programate în toate colțurile țării, spectacolul are premiera la București pe 10 martie la "La Palatul Național al Copiilor", apoi pe 17 martie la "Casa de Cultură a Sindicatelor" din Pitești, pe 21 martie la "Ateneul Nicolae Bălănescu" la Giurgiu, pe 10 aprilie la "Casa de Cultură" din Mangalia și pe 11 aprilie la "Casa de Cultură a Sindicatelor" din Constanța.

Ocazia perfectă pentru toți de a experimenta o montare unică în care teatrul, muzica, dansul și acrobațiile aeriene se îmbină perfect pentru a destinde și distra iubitorii de artă și spectacole excepționale. Biletele sunt disponibile acum pe https://iabilet.ro și pe https://ShowsByBrindusaNovac.ro Nu rata șansa de a fi parte din acest eveniment extraordinar dedicat doar celor peste 15 ani!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu