Tânără atacată și mutilată de un leopard în timpul unei şedinţe foto

Postat la: 26.08.2021 - 13:52

Un model în vârstă de 36 de ani a fost atacat şi mutilat de un leopard în timpul unei şedinţe foto la un azil pentru animale din estul Germaniei.

Femeia, care se declară iubitoare de animale şi model, a suferit răni grave la cap atunci când se afla într-un ţarc cu doi leoparzi, Troy şi Paris. Poliţia a spus că ea a fost dusă la spital marţi cu răni serioase. O alertă că leopardul a fugit s-a dovedit a fi falsă. Autorităţile din Burgenland au spus că nu există vreun pericol pentru populaţie şi o anchetă este făcută cu privire la ceea ce s-a întâmplat la adăpostul pentru animale din Nebra, aflat în regiunea Saxonia-Anhalt.

Tabloidul german Bild a spus că victima este Jessica Leidolph. Nu este clar pentru ce era fotografiată şi cine a organizat şedinţa foto. Proprietarul adăpostului a refuzat să comenteze, dar, potrivit site-ului, acolo se află animale care au apărut în filme, programe de televiziune şi reclame, de la „Game of Thrones" la BMW. Troy şi Paris au fost folosiţi, aparent, într-o reclamă la plasme TV.

Condiţiile în care trăiesc animalele, comportamentul şi securitatea locului au fost verificate de veterinari locali luna aceasta, potrivit autorităţilor. Peta, grup pentru drepturile animalelor, a spus ulterior că felinele mari trebuie să fie ţinute doar în centre de salvare recunoscute, unde nu pot fi exploatate pentru câştig comercial.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu