Un bebeluș rămas orfan strânge degetul paramedicului care l-a salvat din accidentul în care și-a pierdut părinții

Postat la: 03.01.2021 - 10:48

O imagine sfâșietoare arată un paramedic care ține mâna unui bebeluș, supraviețuitorul unui accident în care i-au fost uciși ambii părinți. Imaginea a devenit virală pe rețelele sociale, scrie publicația The Sun.

Accidentul a avut loc marți, 29 decembrie, în orașul Canuelas, din Argentina, și i-a ucis atât pe Juan Pedro Menchon, în vârstă de 34 de ani, cât și pe soția sa, Ana Gabriela Diaz, în vârstă de 37 de ani. Cuplul și bebelușul călătoreau într-o mașină care a intrat frontal într-un camion. Paramedicul Walter Marcelo Brito, șofer pe una dintre ambulanțele sosite la locul tragediei, a distribuit fotografia pe Facebook.

Mâna aceasta care îmi ține degetul este mâna unei ființe minunate, care a rămas singură în această lume, a fost cel mai puțin ce am putut să fac, să îl țin și să fiu alături de el. Să-l binecuvânteze Dumnezeu astăzi și mereu, ne vedem în curând, noul meu prieten! Sper că te voi găsi și te voi îmbrățișa! Nu vă cer mult, doar o rugăciune pentru recuperarea ta", a scris paramedicul lângă fotografie. Mama bebelușului a fost dusă la spitalul din Cuenca Alta, cu multiple traume cerebrale, și a murit după câteva ore.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu