Un OZN în formă de disc s-a apropiat de membrii batalionului 406 din armata ucraineană VIDEO

Postat la: 29.02.2024 - 10:36

Soldații ucraineni au fost șocați când au văzut un obiect zburător neidentificat apărut în cer. Un OZN în formă de disc, complet silențios, a fost surprins de către trupele ucrainene în țara devastată de război.

Membrii batalionului 406 al armatei ucrainene au fost martorii unui fenomen neobișnuit. Quadcopterul Mavic al batalionului se înălța la peste 500 de metri deasupra solului când a observat OZN-ul.

La această altitudine, orizontul vizibil prin intermediul camerei dronei în depărtare ar fi de aproximativ 50 de kilometri, ceea ce înseamnă că OZN-ul ar putea fi cel puțin la aceeași distanță sau chiar mai departe, în funcție de înălțimea obiectului deasupra solului.

În timp ce membrii 406 au mărit camera dronei, de la ceea ce părea a fi un zoom de 2x la 4x și înapoi, ei pot fi auziți pe video încercând să își dea seama ce ar putea fi urma misterioasă.

Unul dintre ei a întrebat: "De ce nu poate trage cu rachete asupra noastră? Ce vrei să spui? Printre înjurături, un membru al batalionului a întrebat: "De ce nu se mișcă?".

Un soldat din 406 a spus apoi: "Nu se vede nimic pe camerele termice?", sugerând că tehnologia suplimentară în infraroșu - în afară de dronă, care este vizibil în modul infraroșu (IR) în timp ce vizualizează OZN-ul în sine - nu a putut corobora observarea.

Imaginile ciudate au fost surprinse cu ajutorul uneia dintre cele peste 300 de drone cu termoviziune folosite de Forțele Armate Ucrainene.

Un membru al Batalionului 406 declară că obiectul este "un OZN, cu siguranță". "Rămâne pe loc, pe ecran. Măriți mai mult", continuă să dezbată militarii ucraineni.

Conversația lor, în limba ucraineană, a fost confirmată de mai mulți specialiști care au vizionat filmările pentru publicația Daily Mail.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu