Un român a sunat la 112 să reclame serviciile prestate de o prostituată. Bărbatul tocmise două femei cu 1.000 de euro

Postat la: 22.09.2021 - 08:55

Un bărbat a folosit numărul unic de urgență pentru a încerca să-și tranșeze disputa cu o prostituată. Întors de la munca în străinătate, un bărbat din Botoșani a vrut să aibă parte de o noapte de relaxare. Astfel, ajuns în România, a mers la o pensiune unde a închiriat o cameră pentru o noapte, apoi a apelat la serviciile a două prostituate.

A doua zi dimineața a sunat la poliție să reclame serviciile de proastă calitate ale uneia dintre ele. Scenele s-au petrecut la sfârșitul săptămânii trecute în municipiul Botoșani. În urma apelului la 112, polițiștii au ajuns la adresa indicată, dar rezultatul sesizării nu a fost tocmai cel scontat. Bărbatul a pus la bătaie aproape 1.000 de euro, atât pentru cazare, cât și pentru „tratație", după care a apelat și la serviciile a două femei. Dimineață, imediat ce a expirat înțelegerea cu privire la serviciile sexuale, cele două femei au dorit să primească sumele de bani promise.

Nemulțumit de prestația uneia dintre ele, botoșăneanul a intenționat să-i ofere mai puțin, iar de aici au început discuțiile. Și, ca să îi arate tinerei că nu glumește, bărbatul a pus mâna pe telefonul mobil și a sunat la 112 relatând cele întâmplate. După ce echipajul de poliție a ajuns la pensiunea cu pricina, primul sancționat a fost chiar apelantul, care a fost amendat cu 3.000 de lei pentru apelarea abuzivă a serviciului unic pentru apeluri de urgență 112, după care a urmat escorta, care a fost sancționată cu 1.500 de lei pentru atragerea de persoane în locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale spre a obține foloase materiale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu