Un tânăr a murit înjunghiat dupa o altercatie la o sala de fitness din Capitală

Postat la: 19.01.2021 - 17:26

Un tânăr a murit, marți, după ce a fost lovit cu un obiect ascuțit de către un alt bărbat cu care se certase într-o sală de forță. Incidentul a avut loc pe stradă, în sectorul 3 al Capitalei.

Inițial, Poliția Capitalei anunțase că tânărul a fost rănit. La fața locului a intervenit un echipaj medical, care a încercat fără succes, timp de aproximativ o oră, resuscitarea tânărului. "Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat în zonă un tânăr pe care l-au condus la sediul subunității.

De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care au acordat îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat. Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru infracțiunea de omor.", este anunțul Poliției Capitalei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu