UNIȚI PRIN MEMORIE!

Postat la: 29.01.2024 - 17:35

București, 29 ianuarie 2024

Astăzi, Romfilatelia a fost prezentă la Templul Coral din București, unde s-a organizat Ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Holocaustului, ședința fiind deschisă de către domnul Silviu Vexler, președintele Federației Comunităților Evreiești din România, urmată de alocuțiuni din partea reprezentanților Administrației Prezidențiale, Parlamentului, membrilor Guvernului, la care au participat corpul diplomatic acreditat în România, cultele religioase precum și urmașii victimelor Holocaustului.
De asemenea, s-a transmis un mesaj video din partea domnului Amir Ohana, Președintele Parlamentului Knesset, prin care s-au evidențiat legăturile bilaterale strânse dintre România și Israel.
Prin intermediul discursurilor susținute, s-a omagiat și onorat memoria celor care și-au sacrificat viețile în Holocaust, cei 6 milioane de evrei. Oficialii prezenți și-au asumat datoria sacră de păstrare vie a memoriei victimelor Holocaustului și responsabilitatea de a acționa pentru torelanță, drepturi și libertăți, democrație, combaterea antisemitismului și xenofobiei.
Romfilatelia, în misiunea sa de promotor al valorilor universale, a evidențiat, de-a lungul timpului, valorile spirituale evreiești și a omagiat victimele Holocaustului prin emisiuni de mărci poștale și produse filatelice, cu promisiunea că va continua să fie alături de toate momentele importante ale comunității evreiești.
Fie ca amintirea victimelor să rămână veșnic în sufletele noastre!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu