Vietnam: Ly Nha Ky, consului onorific al României s-a implicat activ în donarea de vaccinuri pentru milioane de săraci!

Postat la: 27.05.2021 - 06:25

"Statul (vietnamez) are nevoie de un vaccin pentru prevenirea COVID-19, mai ales după cel de-al 4-lea val ce complică lucrurile iar numărul infectărilor pe zi ce trece crește.

Tocmai am primit informațiile despre campania ′Milioane de doze de vaccin pentru muncitorii săraci′ așa că le-am distribuit imediat. Aceasta este o campanie pentru Ziarul Muncii (Lao Động) pentru a începe să cumpăram vaccinuri în general pentru muncitori și în special pentru cei săraci," astfel își începe postarea Ly Nha Ky, artist vietnamez și filantrop milionar, dar și consulul onorific al României în Vietnam.

"Pentru mine, muncitorii sunt oameni demni care au contribuit definitoriu la construcția țării noastre. Tricoul, pantofii, masa pe care o servim în fiecare zi, sunt făcute de mâinile muncitorilor noștri. Așadar, sper ca toată lumea să sprijine, să contribuie la cumpărarea vaccinului pentru muncitori și mai ales pentru cei deveniți săraci prin pandemia de COVID-19", acestea sunt argumentele aduse de celebra artistă pe pagina sa de socializare dar și prin Ziarul Muncii.

Apelul se încheie cu cuvintele: "Pentru ajutor fianciar, susțineți programul ′Milioane de vaccinuri pentru lucrătorii săraci′ și vă rugăm să trimiteți la: Fundația Golden Heart XHTT, Nr. 51, 51, Hoan Kiem, Hanoi. Telefon: 024.39232748. Număr de cont (STK): 113000000758 la Vietinbank, sucursala Hoan Kiem, Hanoi.
Cont USD: 115000196228 la Filiala Vietinbank Hoan Kiem, Hanoi. STK: 0021000303088-la Vietcombank - sucursala Hanoi, STK: la BIDV - filiala Hoan Kiem.
Vă rog să susțineți programul: ′Milioane de doze de vaccin pentru muncitorii săraci′.

Marian Gârleanu

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu