Vor să ascundă crima: Guvernul britanic a modificat metodologia pentru înregistrarea numărul de decese în exces pentru a acoperi cifrele în creștere alarmantă

Postat la: 05.03.2024 - 16:45

Guvernul britanic a fost surprins modificând metodologia pe care o folosește pentru a calcula numărul de decese în exces în Marea Britanie, în timp ce numărul deceselor continuă să crească vertiginos.

Noua metodologie folosită de birocrații britanici face să pară adesea că mor mai puțini oameni decât se așteaptă, când în realitate se întâmplă exact contrariul. În literele mici de pe site-ul web al Biroului Național de Statistică (ONS) al guvernului britanic, pot fi găsite detalii care dezvăluie modul în care a fost schimbat modul în care este "calculat" excesul de decese. Această "schimbare" a metodologiei de calculare a deceselor în exces a făcut ca numărul deceselor înregistrate în baza de date guvernamentală să scadă semnificativ. Urmăriți:

Oficialii guvernului britanic susțin acum că decesele în exces din Marea Britanie sunt o "teorie a conspirației" și că studiile și rapoartele privind acest fenomen arată că nu este nimic de văzut aici. Trăim acum în lumea lui George Orwell. Vor să ne facă să credem că războiul este pace, libertatea este sclavie, iar ignoranța este putere

Iată cum noua metodologie este folosită pentru a rescrie istoria și a șterge din registrele de evidență numele și numerele celor care au murit. Aceste numere sunt toate din 2023.

Săptămâna 21 Vechea metodă: 1066 decese în exces
Noua metodă: 662 decese în exces
Reducere de 404 decese în exces

Săptămâna 24 Vechea metodă: 1172 decese în exces
Noua metodă: 645 decese în exces
Reducere de 527 decese în exces

Săptămâna 32 Vechea metodă: 427 decese mai multe decât de obicei
Noua metodă: 89 de decese mai puține decât de obicei
Reducere de 516 decese în exces

Săptămâna 34 Vechea metodă: 484 decese în exces
Noua metodă: 144 decese în exces
Reducere de 340 decese în exces

Săptămâna 46 Vechea metodă: 378 decese în exces
Noua metodă: 525 de decese mai puține decât se preconiza
Reducere de 903 decese în exces

Săptămâna 51 Vechea metodă: 647 decese în exces
Noua metodă: 260 de decese MAI PUȚIN decât se aștepta
Reducere de 907 decese în exces.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu