Zeci de interlopi dar si manelistii Florin Salam si Adi Minune, amendati pentru ca au petrecut la comemorarea lui Emi Pian

Postat la: 01.03.2021 - 19:51

Mai multi interlopi, dar si manelistii Adi Minune si Florin Salam au fost amendati luni, 1 martie, de catre politisti dupa ce au participat la comemorarea lui Emi Pian, la vila acestuia de langa Penitenciarul Rahova, potrivit unor surse judiciare. Nu mai putin de 30 de persoane au fost sanctionate.

Politia Capitalei a informat ca, in cursul zilei de luni, politistii Sectiei 19 s-au sesizat din oficiu cu privire la un eveniment in desfasurare, intr-o locuinta situata in zona de competenta. "Astazi, 01 martie 2021, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 19 Politie s-a sesizat din oficiu cu privire la un eveniment in desfasurare, intr-o locuinta situata in zona sa de competenta. La fata locului s-au deplasat politisti, care au identificat peste 20 de persoane. La acest moment sunt aplicate masurile legale, in conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", a transmis luni, 1 martie, Politia Capitalei.

Nu mai putin de 30 de persoane au fost sanctionate. "Au fost identificate si sanctionate contraventional cu amenda, pentru incalcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 30 de persoane. Cuantumul sanctiunilor se ridica la 21.000 lei", au transmis autoritatile. Emi Pian, liderul clanului Duduianu, in varsta de 39 de ani, a fost injunghiat mortal, in august 2020, intr-un conflict intre mai multe persoane, in timpul unei partide de barbut. La inmormantarea acestuia din urma cu sase luni au participat zeci de persoane, iar politistii si jandarmii au aplicat mai multe amenzi pentru nerespectarea masurilor pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu