Gică Hagi, perplex după ce un jucător de la Viitorul a refuzat un transfer în Italia

Postat la: 13.09.2020 15:29

"Regele" a rămas perplex în momentul în care unul dintre tinerii săi de mare viitor, Louis Munteanu, jucător al naționalei U 19 a României, i-a transmis că refuză un transfer în Italia.

Ce s-a întâmplat de fapt? Oficialii celor de la Fiorentina au rămas în relații apropiate cu Gică Hagi, de pe urma transferului lui Ianis. Italienii au monitorizat atent Academia lui Hagi și au ajuns la concluzia că îl vor pe Louis Munteanu. Mai mult, au înaintat și o ofertă concretă pe adresa clubului, în valoare de 1.500.000 de euro.

Hagi se pare că ar fi acceptat oferta și se aștepta ca și mijlocașul său să bată palma cu peninsularii. Numai că, nu mică i-a fost mirarea când s-a trezit în birou cu Munteanu și cu părinții acestuia.

Fotbalistul i-ar fi transmis, susține ziare.com, că nu vrea să plece acum la Fiorentina. Părinții au intervenit și au completat că-și doresc ca băiatul lor să mai stea o perioadă la gruparea din Ovidiu.

"Nu-mi vine să cred! Nu am mai auzit așa ceva", ar fi spus, Hagi, conform aceleiași surse. Apoi, după câteva momente de costernare, Hagi a acceptat decizia familiei Munteanu și ar fi depășit momentul.

Gheorghe Hagi a vorbit recent despre Louis Munteanu, pe care l-a lăudat: "Ca un jucător de 2002 să aibă trei goluri din cinci sau șase meciuri... Nimeni nu scrie în România de asta. Poate pentru unii e normal. Eu încă cred că sunt lucruri extraordinare. Nu am văzut în aceste săptămâni să vină cineva să facă un interviu cu Louis Munteanu.

Un jucător care explodează la vârsta lui, nu l-a întrebat nimeni de unde ai apărut, unde ai stat, ce îți place să mănânaci. Pentru mine e un păcat. Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină ascensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem", spunea Hagi, sezonul trecut.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu