Detalii de ultima ora privind crima din Piata Constitutiei. De la ce a pornit totul

Postat la: 08.10.2019 - 16:22

Detalii socante reies din referatul procurorilor privind crima din Piata Constitutiei. Se pare ca totul a plecat de la o femeie,cele doua clanuri au venit in Piata Constitutiei cu zeci de batausi inarmati cu sabii, bate si tevi pentru asi regla conturile. Culmea, incaierarea a fost filmata de camerele de supravegehere de pe cladirea Parchetului General.

Totul a inceput sambata seara, cand liderul unei grupari din Sectorul 5, Ionut Mirea zis Boxerul, a fost sunat de Ion Alexandru zis Alex Barbaro, cel care controleaza o alta grupare interlopa din zona Tei-Doamna Ghica. Barbaro i-a reprosat lui Boxerul o presupusa legatura cu concubina lui si i-a cerut sa isi regleze conturile. Asa ca si-au dat intalnire a doua zi, duminica, 29 septembrie, pe teren neutru, in Piata Constitutiei. Numai ca cei doi nu au venit cu mana goala. Alex Barbaro a venit cu 40 de insi si cu 10 masini, iar Boxerul doar cu 5 masini. Toti erau inarmati pana in dinti cu sabii, bate, cutite si tevi de metal. Discutia a degenerat imediat si s-a ajuns la o incaierare generala.

Unul dintre membrii gruparii lui Boxerul, cel ucis, Ion Ban zis Doctoru, a fost prins de 8 membri ai gruparii rivale. "Agresiunea asupa victimei a debutat cu pulverizarea de catre Paun Romeo a unui spray lacrimogen de la o distanta de aproximativ 1,5 metri dupa care Ban Ion a fost inconjurat imediat de un numar de 8 membri din grupul advers care i-au aplicat mai multe lovituri in zona capului, a spatelui si a membrelor cu bate, cu pumnii si picioarele, precum si cu un corp dur alungit, cu muchii usor alungite" (posibil sabie - n.r.) - extras din referatul Parchetului Capitalei. Judectorul a emis mandate pentru toti cei 6 retinuti de Parchetul Capitalei. Liderul gruparii din Tei, Alex Barbaro, a fost arestat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu