"Firea pentru oameni", sloganul cu care Gabriela Firea vrea să câştige un nou mandat la Primăria Capitalei. Electoratul a inteles ca "Fii rea pentru oameni" sau ca "E rea pentru bucuresteni!"

Postat la: 23.07.2020 - 22:03

Gabriela Firea a postat, joi, pe pagina de Facebook, un mesaj de candidat la alegerile locale, în care prezintă un slogan, "FIREA OAMENILOR", reprezentând acronimul numelui său: "Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr Oamenilor".

Firea mai scrie în postarea sa de pe Facebook că nu îşi doreşte alianţe electorale şi că bucureştenii sunt aliaţii ei. Precizarea sa vine la scurt timp după anunţul lui Victor Ponta, care spunea, miercuri seară, la TVR, că Pro România va avea propriul candidat la Primăria Generală şi că va fi prezentat săptămâna viitoare.

"Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gândesc la fel îi aştept lângă mine. Să fim împreună Alianţa: FIREA pentru OAMENI. FIREA OAMENILOR." Ea mai arată că „în aceste zile se fac şi se desfac alianţe politice electorale".

„De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni şi negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esenţialul! Esenţialul îl reprezintă oamenii. Viaţa lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele şi îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce aşteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici şi definitiv tuturor celor care mă întreabă «dumneavoastră cu cine vă aliaţi ca să câştigaţi?». Mă aliez doar cu oamenii. Este singura legătură care contează. Singura care merită orice efort, orice sacrificiu", spune Gabriela Firea.

Primarul Capitalei mai spune că „partenerii ei sunt bucureştenii, nu politicienii de conjunctură". „Repet, îmi doresc o singură alianţă, ca şi până acum. Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor", mai scrie primarul Capitalei în mesaj. Recent, la o şedinţă a conducerii PSD, Gabriela Firea declara că „forţe" i-au transmis, prin emisari, să renunţe la candidatura la Primăria Capitalei, în schimbul şefiei PSD, a unui post de parlamentar şi chiar a postului de premier, când PSD-ul va ajunge la guvernare.

Dupa comentariile de pe Facebook, bucurestenii au inteles exact pe dos din mesajul Gabrielei Firea. "Ce slogan idiot, pai se intelege ca Fii Rea pentru oameni, asa si e, ea e Rea pentru bucuresteni, e toxica!", sau: "Firea-i tu sa fii, mai bine iti alegeai de slogan, ca esti rea pentru locuitorii Capitalei, ai dreptate!"

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu